Team

Het team van RE-5 is gedreven en gemotiveerd om met een grote passie voor duurzaamheid de fast-fashion industrie te veranderen.

Hein Voss – Eigenaar en initiatiefnemer

_heinHet merk RE-5 is onderdeel van het bedrijf H3P Motives van Hein Voss. Hein heeft meer als 30 jaar internationale ervaring binnen verschillende onderdelen van de kleding industrie en handel. Als inkoper en manager heeft hij reizende over de hele wereld veel schrikbarende situaties in de kledingindustrie gezien. Deze moeten en kunnen naar zijn mening verbeterd worden om een positieve bijdrage te kunnen leveren aan mens en milieu. Zijn eerste stappen voor een duurzame kleding industrie begonnen al rond 1990 en nemen stapje voor stapje toe. Hein is ervan overtuigd dat grotere stappen voorwaarts nodig zijn om tot een echte verandering te komen!

Suzanne Jansen – Agente / Verkoop

SuzanneSuzanne Jansen werkt als agente vanuit SJ Agenturen voor de verkoop van RE-5.  Suzanne heeft een sterke passie voor mode en design. Na 25 jaar in de reguliere modegroothandel te hebben gewerkt, was Suzanne ervan overtuigd dat het anders kan.  Suzanne richt zich nu volledig op de verkoop van high-end fashion merken, waaronder RE-5, die zorgvuldig omgaan met materialen mensen en productiemethoden. Oftewel, merken met respect voor de natuur en de wereld om ons heen.  Om de week kunt u Suzanne ontmoeten op de boerenmarkt in Almere waar zij de RE-5 producten verkoopt.

Tirza Voss – Marketing & Communicatie

pasfoto tirzaTirza studeert Internationaal Management en is sterk betrokken bij duurzaamheid en maatschappelijke doelen. Tirza heeft veel gereist, gestudeerd en stage gelopen in ontwikkelingslanden en daarbij de impact gezien van o.a. kinderarbeid, klimaatsverandering en de impact van oneerlijke handel op de samenleving. Met deze achtergrond en persoonlijke drive is Tirza gemotiveerd om de boodschap van pure eerlijke handel te vertellen.

Jose Huizenga – Verkoop  en algehele ondersteuning

joseJose is opgegroeid in een ondernemersgezin en als echtgenote van Hein sterk betrokken bij het bedrijf H3P motives en de verkoop van RE-5. Door de vele foto’s en verhalen van de reizen van Hein is José het helemaal eens met de overtuiging dat er verandering nodig is in de (kleding)wereld.  Naast een baan in het onderwijs, ondersteunt José daar waar mogelijk is. José richt zich vooral op externe activiteiten, het verkopen van de kleding op markten, modeshows en andere evenementen. Ook beheert José een gedeelte van de administratie, het magazijn en ondersteunt ze mee in de communicatie.