H3P Motives & RE-5

H3P MotivesRE-5 is het merk dat de visie en missie van H3P Motives uitdraagt. H3P Motives richt zich op de productie en verkoop van duurzame kleding en textiel en heeft de overtuiging dat dit de enige juiste ontwikkeling is. H3P Motives biedt bedrijven mogelijkheden voor pure en eerlijke bedrijfskleding, mode en textiel.

RE-5 als label voor retailers

Naast deze officiele webshop van RE-5 is de collectie ook te koop voor retailers. De RE-5 producten zijn dan ook verkrijgbaar op verschillende locaties in binnen en buitenland. Onze eigentijdse productlijn van RE-5 is gemakkelijk te combineren en eenvoudig te integreren binnen een winkel met diverse merken. Alle producten zijn direct en snel vanuit voorraad te leveren. Heeft u ook interesse voor de collectie van RE-5 als retailer? Bezoek de website van H3P Motives en neem gerust contact met ons op, we informeren u graag.

Duurzame bedrijfskleding en B2B mogelijkheden

RE-5 WereldwinkelVerschillende RE-5 basis producten voor mannen, vrouwen of tieners zijn heel geschikt voor zakelijk gebruik door het bedrukken van een eigen logo. Wij kunnen snel, kwalitatief en verantwoord uw logo op onze producten plaatsen en bieden een duurzame manier van bedrukken of borduren van uw eigen dessin. Op deze manier kunt u op een verantwoorde en mooie manier uw keuze voor MVO uitdragen en onderstrepen. Lees hier meer over de mogelijkheden en ontdek wie, naast enkele Wereldwinkels, u in deze duurzame keuze voorgingen.

Speciale productie onder eigen label

Wij bieden u de gelegenheid om gebruik te maken van onze hoogwaardig gekwalificeerde productie kanalen, om onder u eigen merknaam of label gecertificeerde producten te importeren.